e-cursus Gele Krijger Wavespell jan 2020

Course Dates: 24 January 2020 - 27 February 2020
Enrollment Dates: 20 January 2020 - 7 February 2020
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 49,95
Not available

About the Course

Wil jij aan het roer staan van je eigen leven? Emotioneel stabiel en onafhankelijk zijn? Moedig, wijs, zelfverzekerd van binnenuit, en waarmaken wat je wensen zijn? Wees er bij dit Gele Krijger Wavespell.

In de boeken van Carlos Castaneda zegt zijn spirituele leermeester Don Juan: “Slechts een zeer klein percentage van de mensheid bestaat uit Krijgers; het zijn zij die erkennen dat de menselijke vorm is uitgegroeid tot een gevangenis. een gevangenis die hen verhindert aan te passen aan de grootsheid en ontzag van het oneindig universum. Een krijger praat niet … ze ondergaan de rigide disciplinaire maatregelen om in hun meesterschap te komen en daar handelen ze naar.

Een krijger houdt nergens aan vast, dus zal hij/zij niets hebben om te verdedigen.
Hij is vrij van gedachten, zodat hij kan zien.
Hij vreest niets, dus hij zal zichzelf kunnen herinneren.”

Als je een Gele Krijger bent
De Gele Krijger is spirituele Krijger, het is een strijder voor de Waarheid, de krijger van het Licht, met innerlijke autoriteit en onafhankelijkheid.
Nu ja, daar is hij naar op weg. In de weg naar het worden van de Krijger zal hij/zij veel strijd voeren, graag gelijk wil krijgen, of door bling bling verleid worden… De Gele Krijger vraagt en blijft vragen, maar de waarheid hoort hij soms liever niet. Daarom heeft hij vaak het gevoel altijd met lege handen achter te blijven. 
Deelname aan deze cursus leert je je blokkades aan de kant te werpen en grote stappen te maken. 


Wat brengt de Gele Krijger

De Gele Krijger toont ons wat moed is, geeft energie, is strijdbaar, vecht voor zijn waarheid, weet in zijn kracht te gaan staan. De Gele Krijger zoekt de waarheid onder de woorden, achter de zichtbare sluiers. De Gele Krijger stelt vragen die anderen niet durven stellen. Hij tilt stenen op zonder te weten wat eronder tevoorschijn komt. Hij werkt samen, doch vertrouwt alleen zichzelf.
De Gele Krijger brengt een spiritueel krijgerschap die van dagelijks leven een magische heldentocht maakt, jij bent niet meer een eenvoudige man of vrouw maar een sjamaan die zelf het roer in handen heeft en deuren kan openen die voor anderen gesloten gesloten blijven. 

Not available

Instructors

Nicole - 10 Hemelwandelaar


This entry was posted in . Bookmark the permalink.